ONLINEBOEKPRESENTATIE DUBBELLEVEN EN LEUK NIEUWS

Deze foto is een week geleden genomen, toen ik wel al wat milde klachten had, maar nog niet benauwd en kortademig. Ik had net mijn auteursexemplaren van Dubbelleven binnengekregen en van de tweede druk van Break a Leg. Halverwege het uitpakken van de doos moest ik al stoppen omdat ik zo moe was, maar wat later kon ik wel nog een video opnemen. De onlineboekpresentatie van Dubbelleven, aangezien de echte boekpresentatie natuurlijk niet door kan gaan. Het lukte me alleen niet meer om de video te uploaden, dus het heeft even geduurd voor ik hem kon delen. In de video vertel ik kort iets over Dubbelleven, lees ik een stukje voor… en heb ik heel leuk nieuws voor jullie. Iets om naar uit te kijken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.