Gastlessen aan mbo-studenten Koning Willem 1 College

Terug van weer een superleuke dag. Voor #erwaseens gaf ik drie gastlessen aan mbo-studenten op Koning Willem 1 College in Den Bosch. Bijzonder om te zien dat ook hier weer veel talent te vinden was. Zo was er een student die zijn verhaal voorlas dat zo goed en spannend was, dat ik zeker wist dat hij al zijn hele leven schreef. Tot voor Er Was Eens had hij echter nog nooit iets geschreven. Na de les kreeg ik van hem te horen dat hij in de toekomst misschien wel iets met schrijven wilde gaan doen. In een andere les kwam een jongen naar me toe die nu vijftien jaar in Nederland woont en hij liet mij een stukje van zijn verhaal lezen. Ik zag de mooiste beeldende zinnen in zijn verhaal verwerkt. Zo ontzettend knap. Bedankt voor de mooie dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.