10/10 voor Dance or Die

dance-or-die

‘Truth or Dance heeft een speciale plek in mijn hart veroverd aangezien het de eerste thriller was die ik las. Ik ben nu een beetje sip dat de reeks ten einde is, maar ik ben vooral heel blij dat ik ze gelezen heb en ik kan deze reeks alleen maar aanraden. Chinouk heeft echt een pareltje neergezet en ik kan niet wachten om nog meer van haar te kunnen lezen.’

De hele recensie kun je hier lezen: Read by Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.