Ilse Ruijters interviewt Chinouk Thijssen

Van 20 tot en met 27 september is er de Boekenweek voor Jongeren. Een mooie aanleiding om een aantal jongerenauteurs aan de tand te voelen. In deze clip interviewt Ilse Ruijters Young Adult-auteur Chinouk Thijssen. Welke boeken hebben voor haar veel betekend (Kippenvel!)? En kan ze misschien een tipje van de sluier oplichten over het laatste boek van haar thriller-trilogie over ballet? Je ziet en hoort het in deze clip van ‘Een boek kan zoveel doen’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.