Writing vlog

Ik ben begonnen aan mijn nieuwe boek, maar hier was ik heel zenuwachtig voor. De angst dat ik het niet meer zou kunnen, de onzekerheid (kan dit wel tippen aan de Truth or Dance-trilogie?) en alle struggles die erbij horen kwamen voorbij. Daarom besloot ik een writing vlog op te nemen, vanaf het moment dat ik de outline ging maken en de hele eerste week van schrijven. Hoe het is gegaan en hoeveel woorden ik al heb geschreven? Dat zie je in deze video.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.