Belgiumbibliophile over Break a Leg

img_4876

‘Ik vind de Truth or Dance-trilogie echt zo’n spannende reeks, ik kon het gewoon niet aan de kant leggen want op elk einde van elk hoofdstuk was er een enorme cliffhanger die je bijna verplicht om verder te lezen. Break a Leg was een gigantische emotionele achtbaan, vol spanning, opluchting en zoveel vraagtekens. Op dit moment denk ik dat ik wel ongeveer iedereen verdacht heb gevonden maar ik heb nog steeds geen idee wie Truth or Dance kan zijn.’

De hele recensie lees je hier: Belgiumbibliophile.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.