Bookbreak over Break a Leg

Uitgelichte-afbeelding-3-2-1024x576

‘Ik vond het eerste deel al eng genoeg, maar bij Break a leg moest ik soms even stoppen met lezen om op adem te komen. HET IS DOODENG. Zo verwijdert India de Telegram-app op haar telefoon, maar staat die er even later op magische wijze weer op. Er is een vreemde auto die telkens voor hun studentenhuis staat. Er gaat zelfs iemand dood. En ondertussen verdenk je als lezer ongeveer ieder personage ervan achter de groepschat te zitten. Kortom: de spanning zit er goed in en het doorleesgehalte is hoog, want je wilt ANTWOORDEN.’ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Lees de hele recensie hier: Bookbreak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.