Thrillers and More geeft Break a Leg 5 sterren!

thrillers_&_more_logo‘Het lijkt wel alsof degene achter de Truth or Dance-chat steeds meer macht heeft en steeds verder gaat om niet alleen de vriendinnen het leven zuur te maken. Aan het einde weet je echt even niet meer wie je moet verdenken of wat Truth or Dance motiveert, want niemand is veilig. De spanning wordt heel goed opgebouwd en je wordt regelmatig verrast en geschokt. Dat belooft wat voor deel 3! Ik kan alvast niet wachten, want ook deel 2 van de Truth or Dance-serie was weer heerlijk.’ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.