Videocursus: Social media voor schrijvers

CursusDe laatste paar maanden heb ik heel vaak de vraag gekregen of ik tips heb voor social media voor schrijvers. Hoe heb ik het aangepakt, hoe zet ik mijn social media in? Wanneer iets me zo vaak gevraagd wordt, weet ik dat ik daar iets mee moet doen. Dus… dat betekent een nieuwe cursus!

Wat:

5 video’s en een toegevoegd e-boek.

Beschikbaar vanaf 31 mei 2019.

Nu al te koop voor € 58 incl. btw: ticket

De video’s blijven beschikbaar, er zit geen tijd aan verbonden.

Voor zowel beginnende als ervaren schrijvers, gepubliceerd of (nog) niet.

Inhoud:

Waar en hoe begin je? Wat is interessant om te delen? Hoe bouw je een publiek op en bereik je je eigen lezers? Op welke manier behoud ik de balans tussen persoonlijk en ‘zakelijk’? Hoe ga je om met kritiek op social media? En natuurlijk nog veel meer tips en handvatten.

Hoe kun je de cursus kopen:

Via deze website bestel je je ticket voor de videocursus. Vervolgens ontvang je een automatische mail van Eventbrite met daarin de factuur (handig voor je administratie – aftrekposten!) en ticket. Deze mail stuur je door naar info@chinoukthijssen.nl. Op 31 mei ontvang je de link naar de video’s en het e-boek.

Foto 03-05-19 14 38 17Foto 03-05-19 14 34 42Foto 03-05-19 14 37 56

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.