Titelreveal Truth or Dance deel 3

58822218_1529223147212576_5381830567211827200_nOver een maand (en 2 dagen) verschijnt Break a Leg, deel 2 in de Truth or Dance-trilogie. Maar omdat ik jullie niet te lang wilde laten wachten heb ik doorgeschreven zodat het laatste deel dit najaar (oktober waarschijnlijk) al uitkomt. Dan weten jullie eindelijk wie er achter Truth or Dance zit, en geloof me, na deel 2 wil je dat echt weten. 😈
De folder voor het najaar wordt binnenkort al gemaakt, dus in de zomer is er een cover voor deel 3. Maar omdat het me zoveel gevraagd wordt en ik jullie alvast iets wil geven, doe ik alvast een titelreveal. De titel van het laatste deel van Truth or Dance is… Dance or Die!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.