Adorable Books tipt Truth or Dance voor de feestdagen

freestocks-org-487556-unsplashAdorable Books maakte een lijst van 9 boeken voor de feestdagen en tipte daarbij Truth or Dance. Het is een erg mooie opsomming om tussen te staan!

Over Truth or Dance wordt gezegd: ‘Ik kan niet anders dan Truth or Dance aanraden, geschreven door Chinouk Thijssen. Haar schrijfstijl is zeer prettig en als ik haar boeken lees krijg ik altijd zo’n gevoel van: ik wou dat ik zo goed kon schrijven! Het boek ziet er prachtig uit, het verhaal leest goed weg én het is een trilogie. Ik zie alleen maar voordelen.’

Alle 9 tips vind je hier terug: Adorable Books.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.