Prachtige bookstagramfoto en recensie

Foto 14-10-18 14 04 29

Hoe prachtig zijn de foto’s die jullie maken van Truth or Dance? Het is zo geweldig om te zien! Deze foto is gemaakt door @celinesbookworld (volg haar voor meer mooie bookstagramfoto’s). En ze plaatste er een prachtige recensie bij:

💃🏼TRUTH OR DANCE💃🏼 Na het lezen van dit boek moet ik toch wel toegeven dat Chinouk Thijssen een van mijn favoriete schrijfsters is. Deze young adult heeft het allemaal: het is spannend, herkenbaar (Ik had meteen zin om mijn pointes nog eens aan te doen 💔) en ook wel een beetje beangstigend. Ik kijk alvast uit naar deel 2 & 3 😍
——————————————
After reading this book I have to admit that Chinouk Thijssen is one of my favourite authors. This book is a real page-turner: it’s thrilling, recognizable (I wanted to put on my pointe shoes immediately 💔) and also a little bit terrifying. I’m already looking forward to part 2 & 3 😍 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.