Blogpost over Team Fatal Game

Sofie van World of Books heeft een leuke blogpost geschreven over Team Fatal Game; een groepje waar zij onderdeel van uitmaakt. Team Fatal Game heeft een Instagramaccount aangemaakt met de hoop dat Fataal spel vertaald zal worden.
 
‘In Nederland is het boek razend populair, en nu gaat hij het ook in het buitenland proberen. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat alles goed gaat komen; dat moet gewoon! Ik ben fan van Chinouk sinds de eerste keer dat ik met “Blindelings” in mijn handen stond.’
 
De hele blogpost lees je hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.