De eerste reacties zijn binnen!

De eerste reacties op Fataal spel zijn binnen en ik ben zo vreselijk blij! Je kunt elke lezersreactie en recensie vinden onder het kopje ‘Auteur’ en dan onder ‘Recensies’, maar ik zal ze ook even delen in deze blogpost.

Lezersreacties

Fataal spel komt op mijn nummer 1 van Nederlandstalige toppers.’ – Anoeska Nossol ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wauw, wat een spannend boek. Een echte pageturner. Vanaf de eerste bladzijde werd ik meegezogen in het verhaal en kon ik eigenlijk niet meer stoppen met lezen.’  – whatdoreads ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wat heeft Chinouk weer een goede thriller geschreven. Veel spanning met urgentie, je wilt door en door en door, en wat zit de plot goed in elkaar.’ – Odette Knappers ⭐️⭐️⭐️

‘Wat een geweldig en spannend boek is dit. Ik kon hem geen moment wegleggen, omdat ik moest weten wie de dader was. Een van de beste thrillers die ik ooit gelezen heb.’ – Esther ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Het was echt een ware pageturner. Erg knap geschreven. Dit boek heeft me uit mijn leesdip gehaald.’ – Lotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het boek begint gelijk spannend en is daarom onmogelijk om nog weg te leggen. De plot is verrassend en goed uitgedacht. Zelf vond ik het heel fijn dat de hoofdstukken niet te lang zijn, ben ook door het boek heen gevlogen. Als je van thrillers houdt is dit het perfecte boek voor jou. Zeker een aanrader!’ – Justsherr ⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinouk, Chinouk, Chinouk. Wat heeft ze zichzelf weer overtroffen. […] Vijf sterren voor jou, dame! Dit boek was g a a f!’ – Femke Meijboom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Recensies

‘Chinouk Thijssen heeft een overtuigende YA-thriller neergezet met Fataal Spel die past in het rijtje van Helen Vreeswijk, Mel Wallis de Vries, Margje Woodrow, Cis Meijer, Buddy Tegenbosch, Mirjam Mous en allerlei andere YA-thrillerschrijvers die de Nederlandse markt hebben veroverd. Het past prima bij de boeken die tieners op school graag lezen en ik verwacht dan ook dat Chinouk een graag geziene gast op scholen zal gaan zijn.’ – Zon en Maan ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Als ik dit boek in één woord moet beschrijven dan zal het 100% “wauw” zijn. Ondanks het feit dat ik in een leesdip zat (die bijna een maand duurde) heb ik dit boek waanzinnig snel uitgelezen. Ik kon hem niet wegleggen en was alleen maar aan het puzzelen. Want dat is wat Chinouk met je doet.’ – The Booklover 2002 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Waanzin, het kan niet anders dan dat dit boek 4 Bibi Hearts verdient. Zeker een aanrader voor iedereen die van spanning en hartkloppingen houdt.’ – Firefly Book ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wat heb je me weten te raken Chinouk. Je bent erin geslaagd de emoties zo te beschrijven dat ik me ze levendig kon inbeelden. Je hebt me stof gegeven tot nadenken. Over het verleden. Over het heden. Maar ook over mijn toekomst. En als je dat als schrijver klaar krijgt, dan heb je volgens mij een goed boek geschreven.’ – SOFIE met een “f”

‘Dit boek was ZO goed! Vanaf het eerste hoofdstuk werd ik erin meegezogen. Chinouk kan personages zo goed neerzetten en hierdoor leef je erg mee met de personages en voel je wat zij voelen.’ – Leesmeemetmij ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Fataal spel is echt een aanrader als je van young adult thrillers houdt. Je leest het boek in één ruk uit, daar is geen twijfel over mogelijk!’ – Reading Traveller ⭐️⭐️⭐️

‘Fataal spel laat op alle vlakken een nauwkeurige uitwerking zien en hiermee ook de groei die Thijssen heeft gemaakt in het schrijverschap. Mede door deze groei is ze erin geslaagd een prima YA-thriller neer te zetten die de verwachting waarmaakt.’- Vrouwenthrillers.nl ⭐️⭐️⭐️⭐️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.