Van lezen je fulltimebaan maken

24991507_1159257107542517_7319068554840609279_n

Een tijdje geleden vertelde ik dat ik bezig was met een nieuw project. Ik was helemaal niet van plan om er nóg iets bij te gaan doen, maar omdat ik zoveel vragen ontving van mensen die ook freelance corrector willen worden, dacht ik: daar moet ik iets mee doen!

Ik werk al 8 jaar voor verschillende uitgeverijen. Tijd om mijn ervaring met jullie te delen!

De cursus die ik ga geven zal een onlinecursus zijn. Dit weekend maak ik bekend hoe deze er precies uit gaat zien en voor deze introductie kun je je alvast (vrijblijvend) inschrijven via deze link: http://eepurl.com/ddP4Wv. Mocht je daarna toch geen interesse hebben, dan kun je je zo weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.