WEEKVLOG: YouTube Creators Day

De nieuwe weekvlog staat nu online op mijn YouTube-kanaal! In deze video zie je een klein stukje van het concert dat Jessie J in Paradiso gaf, waarvan de tickets binnen 20 seconden waren uitverkocht. Ook ging ik met Sacha van A Bookwormlife naar de YouTube Creators Day, waar we voor uitgenodigd waren omdat we de 1000 abonnees hadden bereikt, en ontmoetten we daar veel leuke YouTubers en waren er sprekers zoals Erik van House of Halo en Serena Verbon van Beautylab. Ook Thomas van Concentrate was aanwezig. Daarna ging ik naar het kantoor in Amsterdam-Noord van Clavis Uitgeverij om over de marketing van mijn nieuwe young adult-thriller te praten en sloot ik af met de Business Babes Borrel Rotterdam in Aloha (het oude Tropicana).

Screen Shot 2017-10-23 at 15.30.40

De weekvlog vind je hier: YouTube Creators Day.

Vrijdag staat er weer een nieuwe BookTube-video online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.