Nieuws over mijn nieuwe boek!

Afgelopen vrijdag zette ik mijn nieuwe vlog online, met daarin het nieuws dat ik eigenlijk zelf nog niet eens zo lang weet. Het is namelijk allemaal heel snel gegaan ineens.

Een halfjaar lang lag mijn manuscript op drie misschienstapels en ik wachtte rustig af tot een van de uitgeverijen een berichtje zou sturen. Maar in de tussentijd raakte ik mijn motivatie kwijt. Ik had geen zin meer om te schrijven. Het werd ook steeds drukker met werk, dus ik schreef maanden geen letter. Tot ik gevraagd werd om een kortverhaal te schrijven voor een bundel. Het begon weer te kriebelen en ik vond het schrijven weer leuk. Ik bleek het niet verleerd te zijn, waar ik stiekem een beetje bang voor was.

Rond kerst kwam het besef: ik wil verder, ik kan niet blijven zitten wachten. Anderen sturen hun manuscript ook naar meer uitgeverijen. Een brutaal mens heeft de halve wereld, toch? Dus ik besloot mijn manuscript in de eerste week van januari opnieuw uitgeefland in te gooien. Ik verstuurde er vijf, maar mijn meeste hoop was gericht op Clavis. Het was me al zo vaak opgevallen dat het contact zo warm en vriendelijk was en ze sturen altijd een persoonlijk geschreven kaartje mee met een recensieboek. Daarbij gevoegd dat ik hun YA-boeken erg leuk vind en ze een van de grootste uitgeverijen zijn op het gebied van kind en jeugd.

Twee weken later kreeg ik al een mail van de uitgever zelf en een week daarna zat ik op het kantoor in Amsterdam. Ik kreeg een contract voor mijn nieuwe YA-thriller! Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van alle vorderingen en nieuwtjes.

Mijn blijdschap heb ik natuurlijk gefilmd, dus kijk ook vooral onderstaande vlog. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.