Fotoshoot

Afgelopen zondag deed ik iets wat ik eigenlijk nooit doe: een fotoshoot. Via Instagram werd ik gevraagd of ik een deel van de nieuwe collectie van een kledingwinkel wilde ‘shooten’, zodat deze foto’s in de webshop konden komen te staan. Waarom niet, dacht ik. Het leek me wel leuk.

De nacht ervoor had ik een nachtmerrie over de kleding. Zou het allemaal wel passen? Zouden ze alleen mijn smalle gezicht gezien hebben en niet dat ik rondingen heb en zo? Zou ik te horen krijgen dat ik bij nader inzien toch te plus size was voor hun kleding?

Niet dus. Zelfs de jurkjes waarvan ik dacht dat ze no way zouden passen zaten perfect. Alsof ze voor mij gemaakt waren. Vooral het zwarte jurkje is mijn favoriet. Ik voelde me net Queen B.

 

En natuurlijk was ik een beetje zenuwachtig voor het resultaat, maar na elk setje kreeg ik de foto’s al te zien en een beetje verbaasd reageerde ik iedere keer: ‘O, maar ik vind ze leuk!’ Dat is iets wat ik vroeger nooit zou zeggen over mijn eigen foto’s.

Toen moest er een selectie gemaakt worden en ik moet zeggen dat ik er echt heel blij mee ben. Het zijn setjes die ik ook echt zou dragen (die materialen, oh my god! Zo geweldig) en op de foto’s zie je dat ik me op mijn gemak voelde.

Binnenkort ga ik weer een fotoshoot doen, maar dan gewoon in mijn eigen kleding en voor mijn Instagramaccount. Dan kan ik een beetje afwisselen met mijn boekfoto’s.

Wil je ook deze kleren (of meer) shoppen? Ga dan naar www.fashionkikc.com en gebruik de promotiecode ‘freeshipping’! Dit kan tot 13 februari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.