Hebban Boekbloggers Overzicht 2017

Eind vorig jaar ontstond er een felle discussie op social media. Hebban zou namelijk boekblogs en -vlogs gaan ranken voor een uitgebreid overzicht. Ik ging er wel van uit dat Hebban vooral aanraders in het overzicht zou plaatsen en zich niet zou richten op blogs die je echt niet moest bezoeken, maar niet iedereen dacht er zo over. Gelukkig heeft Hebban het vooral heel positief en opbouwend gehouden en gezorgd voor een mooi en uitgebreid overzicht.

Na honderden blogs en vlogs (BookTubes) doorgenomen te hebben staan er nu 150 te shinen in het overzicht, waarvan 13 blogs/vlogs ook nog een speciale Hebban tipt-sticker hebben gekregen.

16358698_1466594933374592_1727655691_nSuperblij ben ik ermee dat mijn BookTube-kanaal ertussen staat! En ik kan zo weer een hele hoop blogs en kanalen ontdekken. Aankomende week ga ik ze allemaal bezoeken zodat ik mijn blogroll weer eens bij kan werken.

PS. Sta je er niet tussen maar wil je toch graag dat Hebban jouw blog of kanaal bekijkt? Dan is dit stukje handig om even te lezen:

 

 

Heb jij de aanmelding gemist voor het Hebban Boekbloggers Overzicht 2017 en wil jij alsnog graag met je blog genoemd worden in dit overzicht, stuur dan voor 1 maart de naam van de boekenblog, het internetadres en je eigen naam naar vandaag@hebban.nl. In februari doen we een kleine update van dit overzicht om boekbloggers die Hebban nu pas leren kennen de kans te geven zich aan te melden.

Ken jij een geweldige boekenblog die in dit overzicht mist, dan kun je bovenstaande doen, maar vraag wel eerst even toestemming aan de eigenaar van het blog. Er is een handvol afmeldingen ingestuurd van bloggers die echt liever niet genoemd willen worden. Houd daar rekening mee.

Ben jij net een boekenblog begonnen, dan was het misschien wat te vroeg voor dit overzicht. Volgend jaar ben jij er natuurlijk bij, toch? Veel succes in je komende blogjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.