Ik ga columns schrijven voor…

Eerder deze week plaatste ik al op social media dat ik maandelijks een column ga schrijven voor een toffe website. Ik zette een printscreen van mijn bio online en er werd druk gespeculeerd. Is het Hebban? Al snel reageerde ik met de tekst: het is niet een website die over boeken gaat. Maar wat is het dan wel?

Mijn eerste column komt pas zondag 5 februari online en zal vanaf dat moment elke eerste zondag van de maand verschijnen, maar ik wil niet langer voor me houden om welke website het gaat. Ik ga namelijk columns schrijven voor… Zakenmeisje.nl!

Op de boekpresentatie van De financiële detox (van How2SpendIt) waren Zakenmeisje Naomi en ik allebei aanwezig, maar dat wist ik toen nog niet. Ik volgde haar account en website al een tijdje en zag later die dag op Instagram Stories dat zij er ook was (en we hadden dezelfde jas aan – twinning!).

Oké, nu kan ik hier wel een megalang verhaal van maken, maar van het een kwam het ander en nu heb ik een maandelijkse column, net als back in the days (Glamgirl, NietFris, Fashion-Fever en af en toe Girlscene in 2005). Ik ga jullie op de hoogte houden van alles wat er bij mijn werk komt kijken, en natuurlijk hoort daar ook schrijven en BookTuben bij. Jullie zullen me nóg beter leren kennen. 😉

Vanaf 5 februari dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.