BLOGTOUR: Blind date – Marelle Boersma

Voor de blogtour van De Crime Compagnie mocht ik het nieuwste boek van Marelle Boersma recenseren: Blind date. Ik heb bijna alle thrillers van Marelle gelezen en ik vind elk boek geweldig. Begin vorig jaar las ik heel weinig thrillers en bijna uitsluitend YA-boeken. In de tweede helft van het jaar kwam daar verandering in, ik begon de boeken weer te lezen die ik al zoveel jaren met zoveel plezier las. Extra leuk dat ik de laatste tijd weer wat thrillers toegezonden krijg, en natuurlijk heb ik er zelf ook een aantal gekocht.

Maar wat vond ik van Blind date? Vond ik deze thriller net zo goed als de vorige boeken van Marelle Boersma?

Dat zie je in onderstaande video:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.