Travelfest, een festival dat je niet mag missen

De laatste maanden mag ik steeds weer iets leuks bekendmaken. Dit jaar is dan ook echt wel het jaar van het boek.

September staat helemaal in het teken van het boek en in mijn video, die vanmiddag om 16.00 uur online komt, vertel ik over de activiteiten die ik deze maand bezoek, in de maand van Literatour.

Vandaag mag ik een ander geweldig festival met jullie delen: Travelfest. Ten eerste is dit een festival dat een week lang plaatsvindt (19 t/m 24 september) en ook nog eens in mijn eigen stad: Rotterdam. En dat niet alleen, de setting van dit gave festival is de centrale bibliotheek in de stad. Overal boeken om je heen. Kan het nog beter?

Op dinsdag 20 september mag ik mijn workshop ‘Hoe schrijf ik een boek?’ geven, en na afloop vindt er een meet & greet plaats in de Bistrobar Binnenrotte, in de bibliotheek. Als het weer een beetje meezit kunnen we zelfs op het terras zitten, omringd door palmbomen en met een uitzicht op de Markthal.

Maar ik ben niet de enige die iets doet op Travelfest. Zo kun je bijvoorbeeld donderdag 22 september naar een Masterclass van Annic van Wonderen en zaterdag 24 september naar een blogworkshop van Adorable Books. Veel te leuk om te missen allemaal.

Handige info:

Tickets: de toegang is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Dus om een teleurstelling te voorkomen kun je het beste jouw plek reserveren via deze link: klik hier maar.

Facebookevenement: natuurlijk is het ook leuk om op Facebook te laten zien dat je aanwezig bent. Druk op aanwezig via deze link: nu mag je hier klikken.

Website: en wil je alle uitgebreide info nalezen? Dan moet je op deze website zijn: www.travelfest.nl

Ik hoop jullie allemaal te zien de 20e!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.