YA Summer Event & Young Adult Meeting

Afgelopen zondag was ik als auteur en BookTuber uitgenodigd op het YA Summer Event bij Van Piere in Eindhoven. Wat een prachtige boekhandel! Ik voelde me er meteen thuis.

13669182_845903448877886_7090329579892601356_n

In de middag mocht ik een workshop BookTuben en vloggen geven. Was ik eerst nog bang dat er misschien niemand naar mijn workshop wilde komen, een paar dagen van tevoren werd bekend dat hij helemaal vol zat! Negentien mensen wilden horen wat ik te vertellen had over deze onderwerpen en ze luisterden aandachtig en stelden genoeg vragen. Geheel tegen verwachting in was ik helemaal niet zenuwachtig. Nee, ik vond het echt leuk!

Daarna was het tijd om met lezers te kletsen, te signeren en vooral veel over Cosmo te praten. Want dat mijn hondje beroemd is en veel fans heeft is inmiddels wel duidelijk. 🙂 Het was superleuk om iedereen te ontmoeten en ik heb echt energie gekregen van deze leuke dag.

Ik ging op de foto met Frank, Felicity, Chantal, Nakita en Jaike, en Jaike liet trots zien dat ze met een quote uit haar recensie achter in Hij is van mij staat.

Ook was het heel gezellig met collega’s Esther Walraven, Iris Houx, Jen Minkman en Marijke F. Jansen!

Afgelopen woensdag was er ook een heel leuk evenement. Jen Minkman en ik waren uitgenodigd om te komen signeren op de Young Adult Meeting. En wat een grote groep! Het was een gezellige middag. We maakten nog een groepsfoto en een foto met Maxime voordat Jen en ik aan onze terugreis begonnen. In de trein zaten we zo gezellig te kletsen dat ik in Gouda vergat uit te stappen voor de overstap naar Rotterdam. Daar kwam ik pas bij eindhalte Den Haag achter. Maar ook dat is helemaal goed gekomen.

Iedereen bedankt voor de leuke dagen en de lieve berichtjes op jullie blogs! Ik heb ze (volgens mij) allemaal gelezen en gedeeld op mijn Facebookprofiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.