Schrijvers op Instagram

Te leuk om niet te delen:
‘3. Chinouk Thijssen (@Chinoukthijssen)

Chinouk Thijssen: een van mijn lievelingsschrijfsters! Ze schrijft geweldige boeken, waaronder Hij is van mij en Blindelings. Daarnaast leest ze ook onwijs veel boeken. Ze neemt je mee in haar leven en ik vind het erg leuk om haar te volgen. Ik heb Chinouk, helaas, nog nooit ontmoet maar ze lijkt me een onwijs vrolijk en positief mens. Me like!’

De hele post vind je op Adorable Books.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.