VLOG: High tea met lezeressen

Zoals jullie weten kon je pasgeleden een high tea met mij winnen bij Ten to Three Bakery in Rotterdam. Afgelopen zondag was het zover. Vijf lezeressen, mijn stagiaire Fleurine en mijn uitgever Evelien nam ik mee naar de mierzoete zaak midden in de stad. 

Bij Ten to Three Bakery zie je in de vitrine vooral veel cupcakes en macarons, maar natuurlijk was de high tea nog veel uitgebreider.

Aan het einde van de middag kregen de lezeressen een goedgevulde goodiebag mee. Alle foto’s zal ik binnenkort in een aparte plog plaatsen, maar voor nu alvast een video.

Stagiaire Fleurine heeft ook een leuke video gemaakt, die verdergaat op die van mij. Ook hierin zie je wat beelden van de high tea, maar daarnaast doet ze een unboxing van de goodiebag. Dit filmpje moet je dus ook zeker kijken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.