4-sterrenrecensie op Chicklit.nl

Er staat weer een mooie recensie online (oeps, in oktober al, maar ik zie ‘m nu pas)! Chicklit.nl geeft Hij is van mij 4 sterren!

Hij is van mij is een spannende thriller die je niet loslaat. Ik heb het boek binnen 24 uur uitgelezen, je moet gewoon weten wie de dader is en hoe het afloopt. En ja, ook ik geef het toe: ik werd er een beetje bang van. Ik wil zeker nog meer lezen van Chinouk Thijssen!’

De rest van de recensie vind je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.