Nieuwe recensie

Van Blindelings is er weer een geweldige recensie verschenen! Deze keer op Feelthefuture.nl.

‘Het verhaal vond ik ontzettend goed bedacht en ook een realistisch onderwerp. De spanning was af en toe om te snijden en graag had ik gewild dat mijn ogen soms sneller konden lezen. Chinouk vind ik ontzettend hip schrijven en ook meer van deze tijd, het boek leest ontzettend snel weg en jammer genoeg moest ik het boek dichtslaan toen ik het uit had.’ 

De complete recensie vind je op http://www.feelthefuture.nl/wordpress/wordpress/recensie-blindelings-van-chinouk-thijssen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.