ZZP olé

Het is een hashtag die veelvuldig wordt gebruikt door een groepje freelancers: #zzpolé. Hiep hoi voor ons geweldige werk. Hoe hiep hoi precies? Nou, ik ben nu al vijfenhalf jaar als ondernemer aan het werk en ik denk zeker heel regelmatig: olé! Heerlijk is het om van je hobby je werk te maken en dat dan zo lang te mogen doen. Natuurlijk hoop ik op nog veel meer jaren (lees: de rest van mijn leven), maar met zo’n grote groep vaste opdrachtgevers denk ik dat dat wel goed komt. 

Ik vond het eens leuk om een kleine selectie te laten zien van alle leuke reacties die ik de afgelopen paar jaar heb mogen ontvangen en zeg: olé, op de volgende vijfenhalf jaar!

  
  
  
  
   
           

   
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.