Tv-opname Villa Amstelwijck

Ik ben de laatste tijd minder (lees: nauwelijks) op mijn website bezig geweest, maar des te drukker was ik achter de schermen. Zo voltooide ik eindelijk mijn nieuwste manuscript, stuurde ik het naar een uitgever en werkte ik tussendoor verder. Ook kreeg ik leuke interviewverzoeken binnen. Zo interviewde Roos Boum mij voor de Rooskleurig en was ik gisteren zelfs te gast in het programma Villa Amstelwijck van Bizzsquare!

Het filmpje is nu online te zien, en vergeet vooral ook niet om even op de website van Bizzsquare te kijken, want misschien ben jij of ken jij iemand die ook te gast zou willen zijn in het programma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.