Nieuwe opdrachtgever

De eerste (proef)opdracht voor AALO Opleidingen is goedgekeurd en meteen kon ik al met de tweede aan de slag. De boeken gaan over gezonde voeding, fitness, yoga enzovoort (waar ik zelf ook veel mee bezig ben). Erg interessant dus! Leuke tegenhanger (samen met het NTI) van alle fictieboeken.

Ondertussen krijg ik heel nuttige adviezen en tips van mijn proeflezers voor mijn nieuwe manuscript, waar ik binnenkort mee aan de slag kan. Er gebeurt dus een hoop achter de schermen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.