What a week

Vorige week had ik misschien wel een van de drukste weken in mijn ZZP-bestaan ooit. Ik deed de tekstredactie van een praktijkboek voor het NTI, ik corrigeerde twee manuscripten voor Free Musketeers, één voor Uitgeefmaatschap Kok en één voor Luitingh-Sijthoff én ik verstuurde mijn eigen nieuwe manuscript naar mijn proeflezers.
Tegelijkertijd kreeg ik een proefopdracht voor corrigeren en persklaarmaken binnen van een andere grote uitgeverij. Als klap op de vuurpuil mocht ik een paar flats bezichtigen en ik hoop een dezer dagen te horen dat ik de flat waar mijn oog op is gevallen mijn huis mag gaan noemen. Gaan jullie voor me duimen?
Sinds de bezichtiging heb ik al verschillende tekeningen gemaakt voor de inrichting (let op: ik kan dus echt niet tekenen) en talloze bankstellen en koelkasten online bekeken. Maar ook deze week is het druk en ben ik bezig met meerdere correctieopdrachten en lees ik de eerste manuscripten van de shortlist van de Mijnchicklit.nl-schrijfwedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.