Mooiste-Recensie-Award

award-carpetHet is iets meer dan een jaar na publicatie en in deze periode zijn er heel veel mooie, enthousiaste recensies van Hij is van mij verschenen. Zoveel zelfs dat het nu tijd wordt voor de Mooiste-Recensie-Award, want natuurlijk heb ik wel een favoriet…

Wie schreef over Hij is van mij het volgende: ‘Het griezelige van dit verhaal is dat het wel eens waargebeurd zou kunnen zijn. Ik ben ook van mening dat hier een geweldige verfilming van geproduceerd kan worden, een die ik dan ook 100% wil zien!’?

And the award goes to…

… theSword.nl!

Bedankt, Evelien van Steenis! Met de woorden ‘griezelig’, ‘waargebeurd’ en ‘geweldige verfilming’ had je me zo over de streep. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.