Ik recenseerde…

Ik schrijf per week zoveel recensies van boeken en dvd’s dat het overzicht voor sommigen ver te zoeken kan zijn. Zo recenseer ik voor Chicklit.nl, WhoopsieDaisy.nl én WhoopsieLeesie.nl. Misschien is het handig als ik jullie via mijn blog één keer per week (bijvoorbeeld) doorverwijs naar alle recensies die de afgelopen dagen zijn verschenen (met ingang van nu, niet met terugwerkende kracht; dan zijn we tien jaar bezig)?

Of nou ja, na een kwartier gekloot te hebben met linkjes die niet werkten en de vreemdste tekens naar voren te toveren, heb ik besloten daar maar van af te zien. Het was een leuk idee, maar de uitwerking was wat minder… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.