Privé en zakelijk gescheiden

Al een paar jaar zit ik veelvuldig op Twitter en Facebook. Ik plaats updates over alles wat me bezighoudt, maar niet alle updates zijn even relevant en interessant voor mijn zakelijke netwerk. Ik denk niet dat een (potentiële) opdrachtgever warmloopt voor mijn berichten over mijn favoriete series  Pretty Little Liars en Dexter, Halloweengrapjes en Instagram-foto’s.

Vandaar dat ik al een tijdje geleden een aparte Facebook-pagina heb aangemaakt. Dat werkt voor mij (en ik denk voor anderen) heel fijn. Keurig gescheiden. Maar gisteren besloot ik dat ook met mijn Twitter-account te doen. Op beide accounts (je vindt ze trouwens hier aan de rechterkant) schrijf ik over mijn boeken, andere schrijfsels en over mijn freelance werk en het zzp’en in het algemeen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.