Chicklit.nl over HIVM

‘De schrijfstijl van Thijssen is een verademing na veel polderchicklits gelezen te hebben. Ze weet de lezer te verleiden om te blijven lezen en dat is een talent dat niet veel mensen hebben. […] Met Hij is van mij haal je geen ingewikkelde lectuur in huis. Het verhaal is net als de cover: duidelijk, kort en to the point. Je weet wat je krijgt, namelijk een spannend verhaal met een mooi afgerond eind. En dat is ook duidelijk, kort en to the point. Hij is van mij is dus gewoon leuk om te lezen. Punt.’ – Chicklit.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.