Hij Is Verschenen, Mensen

Ja hoor, #HIVM, oftewel Hij is van mij, is officieel gelanceerd. Bijna overal is de thriller al te bestellen. Ook in de boekwinkels. Zorg dus dat je het ISBN-nummer bij de hand hebt en vraag de verkoopster (het zijn vaak vrouwen)/verkoper het te bestellen. Een stapeltje boeken inkopen doen boekhandels niet snel, dus wees niet verbaasd als dit boek nog besteld moet worden, speciaal voor jou.

Een paar webwinkels lopen nog een beetje achter, lees: Bol.com en Cosmox, maar ook daar zal Hij is van mij vast snel verschijnen.

Om het nu alvast wat makkelijker te maken, hier de directe links naar een paar webwinkels waar je mijn boek al wel kunt bestellen: Bruna, Ako en Selexyz.

Ongeveer in september verschijnen Liefdesduivel, Hopeloze prinses en Hij is van mij ook als e-books! Dus degenen die op hun e-reader willen lezen, moeten nog heel even geduld hebben, maar de e-books komen eraan!

En heb je een account op Goodreads, Boeklezers en Watleesjij.nu? Ook daar is Hij is van mij op te vinden: GoodreadsBoeklezers en Watleesjij.nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.