Is hij binnenkort van jou?

Bijna is het zover. Ik kan nu al zeggen dat Hij is van mij volgende maand uitkomt! Achter de schermen zijn we erg druk bezig met de promotie. Over een paar weken is het ook mogelijk om een voorpublicatie te lezen in een heel mooi tijdschrift.

Behalve mijn proeflezers zijn er nog een paar mensen die Hij is van mij al hebben mogen lezen, en hieruit kwamen deze hele mooie quotes:

‘In een adem uitgelezen.’ – Annette Kijne-Hulscher, VrouwenThrillers.nl

‘Door de prettige en toegankelijke stijl leest Hij is van mij lekker weg. De spanning blijft tot het einde aanwezig, waardoor je als lezer steeds nieuwsgieriger wordt naar de (knappe!) ontknoping en afloop. Mijn complimenten voor Chinouk!’ – Judith Visser, thrillerauteur

Nog maar heel even en Hij is van mij is overal te bestellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.