Gewoon Gerda

Afgelopen zaterdag was de feestelijke boekpresentatie van de 100e (!) roman van Gerda van Wageningen. Een vrouw die ik een paar maanden geleden voor de eerste keer heb ontmoet omdat ik een bijzonder leuke freelance opdracht had gekregen van Uitgeverij Kok. Ter ere van Gerda’s 100e roman is er een eenmalige glossy verschenen: Gewoon Gerda. En daar mocht ik aan meewerken.

Samen met Gerda ging ik langs haar favoriete adresjes in Oud-Beijerland. En het resultaat hiervan kan ik nu eindelijk laten zien: Leukste adresjes Gewoon Gerda

De glossy is overal te koop en te bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.