Under construction

Zoals jullie misschien gemerkt hebben ziet mijn site er even anders uit. Web-log is verhuisd naar WordPress. Ik begrijp gelukkig wel hoe ik een blog moet publiceren, en alles werkt waarschijnlijk een stuk makkelijker, maar hoe ik mijn (geruïneerde) lay-out moet herstellen is me een raadsel. De site is op dit moment ook nogal leeg. Veel berichten zijn verdwenen en de afbeeldingen zijn ook niet te vinden.

Nog even geduld. Voor het eind van dit jaar zal alles vast weer op zijn plek staan. 😉

Wel heb ik twee leuke updates, namelijk dat het achtste Thriller on Demand-hoofdstuk online staat (zie: http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=thrillerondemand&tod=2&hoofdstuk=8) en dat er ook een nieuwe quiller op Vrouwenthrillers.nl gepubliceerd is, namelijk mijn korte verhaal ‘Misplaatst vertrouwen’: http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=Quillerdetail&id=687.

Hopelijk ziet deze site er snel weer een beetje normaal uit! Ik hou jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.