Dance or Die

Foto 24-05-19 14 35 58Dance or Die (Truth or Dance #3)

Het einde van India’s dansopleiding is in zicht. Nog één jaar en dan mag ze misschien auditie doen voor Het Nationale Ballet. Maar toch is ze er niet gerust op, want via de groepschat Truth or Dance blijft een levensgevaarlijke stalker haar en haar vriendinnen lastigvallen. En iets zegt haar dat diegene dit schooljaar pas echt zal toeslaan. India is geboren om te dansen, maar is ze ook bereid ervoor te sterven?

Prijs: € 17,95

ISBN: 9789044837438

Verschenen: september 2019, Clavis Uitgeverij

Extra:

Boektrailer

Voeg het boek toe op Hebban

Voeg het boek toe op Goodreads
Bestel nu

De pers en lezers over Dance or Die:

Dance or Die is echt een geweldige finale van een geweldige trilogie. Als je de boeken nu nog niet hebt gelezen, dan mis je toch echt iets. Chinouk behoort voor mij nu echt bij de top 3 van beste Nederlandse YA-auteurs.’ – Bright Blue Books ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Ja, dat einde zorgde ervoor dat ik op het puntje van mijn stoel zat. Wauw, deze trilogie is echt een meesterwerk! De balletwereld wordt erg gedetailleerd beschreven, de personages zijn realistisch, de spanning is om te snijden en de dader is heel subtiel in het verhaal verwerkt. Ik kan nu al niet wachten op Chinouks volgende verhaal, want ze heeft duidelijk laten zien dat ze als auteur een enorme groei heeft doorgemaakt en dat ze een van de beste YA-thrillerschrijvers is!’ – NerdyGeekyFanboy ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Een mooi boek met een onverwacht einde. Dit deel was heel spannend, waardoor je echt in het boek werd opgezogen. Ik raad dit boek zeker aan, vooral als je van thrillers houdt. Thijssen heeft zichzelf overtroffen – ik kan niet wachten tot er meer boeken van haar verschijnen.’ – The dutch bookshelf ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Ik zou willen dat er in mijn jongere jaren een spannende serie als Truth or Dance zou zijn geweest!’ – Books and Dreams ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wow. Chinouk Thijssen heeft met Dance or Die een geweldig slot neergezet van haar (geweldige) trilogie. She freaking did it again.’ – Jaike ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dance or Die is een meer dan waardig slot voor deze trilogie en bloedstollend spannend.’ – Serendipity Books ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Ik hoop heel erg dat er nog veel fijne boeken en series aankomen van Chinouk Thijssen, want dit is nu wat ik noem een goede young-adultschrijfster van eigen bodem!’ – SunnybooksNL ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wauw, wat een spannend laatste deel. Ik kon niet stoppen met lezen. En die plottwists aan het einde zag ik echt niet aankomen! Chinouk is echt een van mijn favoriete schrijfsters geworden en ik kan echt niet wachten op haar volgende boeken!’ – Do ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Dit boek is perfect voor youngadultlezers die van spannende boeken houden – met name op school. Het is een verrassende setting, is drie boeken lang spannend én onvoorspelbaar en is met een fijne pen geschreven. Chinouks schrijfstijl leent zich erg goed voor deze doelgroep en dat merk je aan de populariteit van de boeken; je hoeft geen balletfan te zijn om op het puntje van je stoel te willen zitten.’ – Zon en Maan ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Ik ben zo blij dat ik eindelijk weet wie er achter Truth or Dance zit, maar ook een beetje verdrietig, ik was echt dol op de vriendengroep.’ – thedutchbooknook ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Dat einde!!! Wow. Die had ik niet aan zien komen. Ondanks dat ik totaal niet de doelgroep ben, heb ik met volle teugen genoten van deze trilogie. Het laatste deel was dan ook zeker mijn favoriet. Zo spannend dat ik het laatste stuk gewoon in één ruk uit moest lezen.’ – Femke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Potverdorie Chinouk, hoe doe je het? Een trilogie per boek razend spannend maken, en dan ook nog zo eindigen? Geweldig gedaan!’ – Yfke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Tijdens het lezen zit je zeker op het puntje van je stoel en soms kijk je zelfs even over je schouder om te kijken of je wel echt alleen thuis bent. Dance or Die is hierdoor zeker wel een verslavend boek en het is moeilijk aan de kant te leggen. Je móét weten wat er gaat gebeuren en dus is het bijna een noodzaak om te blijven lezen.’ – Chicklit.nl ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Hij is uit. De serie is uit. Mag ik even huilen 😭😭😭 dit had ik zoo ongelooflijk niet zien aankomen, zo goed geschreven wauw! Respect! En dat einde 😱😱 Maar echt ik wil een vervolg, dat kan best.. 😇😇😇’ – Anoushka 

Dance or Die is uit!! Wow, Chinouk Thijssen, ik kan nog steeds niet geloven hoe erg je groeit. Deze trilogie was waanzinnig goed geschreven en dat einde…😱😱😱 Ben ik blij dat ik mijn spiekbriefje erbij heb gehouden.’ – Vincenzo

‘Chinouk Thijssen is echt een genie.’ – Nora ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wat een einde! Zo mooi! Met spijt in mijn hart sla ik het laatste deel van een prachtige reeks dicht ! Ik ga de meisjes en jongens missen! Een dikke proficiat aan de schrijfster ! Je had me vast van deel 1 tot en met 3. Van pag 1 tot het einde! Het was het lezen meer dan waard! Hopelijk vind je er nog een vervolg op😆♥️’ – Gaëlla ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Dit boek moest ik hebben en moest daarna meteen uit… spannend en het leest lekker weg. Ik heb met recht genoten van deze serie.’ – Niek Emm ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘De Truth or Dance-trilogie is een frisse kijk op de duistere kanten van de balletwereld en daarbij ook nog eens krankzinnig goed geschreven. Chinouk, applaus!’ – Lotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Wauw, ik kan me niet voorstellen dat de serie nu ten einde is gekomen. Dit laatste deel was toch wel echt het beste deel, met een einde dat ik niet aan zag komen. Deze serie laat mij toch weer zien dat Chinouk Thijssen mijn favoriete Nederlandse auteur is. Chinouk, dank je wel voor een geweldige serie!’ – Esther ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Ik dacht een goede speurder te zijn, maar man man man wat had ik het mis. Wat een fenomenaal slotdeel van deze trilogie! Erg spannend, vlot geschreven en een geniaal einde. Ik kan nu al niet wachten op een nieuw boek van Chinouk!’ – Joost ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Heb DoD net uit… Wie had dit nu verwacht???? 😱😮 Veel te snel uit!!😭 Beste trilogie ever!!! 😍😘♥️’ – Annika

‘Tot het einde was wie Truth or Dance was een mysterie voor me. Ik had mijn zinnen op een ander gezet, ik was misleid en dat was juist leuk want ik was verrast toen Truth or Dance ontmaskerd werd. Dan denk je dit is het einde maar dan komt het echte einde en ben ik gewoon weer verbaasd.’ – Donderdesign ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Chinouk heeft zo’n meeslepende schrijfstijl en beschrijft situaties en personen zo levensecht dat je echt belandt in de wereld van India, Nikkie, Zoë en Lisa. Het is alsof je langs de zijlijn meekijkt naar wat hun allemaal overkomt.’ – Soraya’s bookshelf ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Meer dan waardig einde van bloedstollende Truth or Dance-trilogie.’ – Must Magazine

‘Ik denk dat deze trilogie veel mensen aan zal spreken. Ook als je niet per se  liefhebber bent van ballet.’ – Perfecte Buren

‘Truth or Dance heeft een speciale plek in mijn hart veroverd aangezien het de eerste thriller was die ik las. Ik ben nu een beetje sip dat de reeks ten einde is, maar ik ben vooral heel blij dat ik ze gelezen heb en ik kan deze reeks alleen maar aanraden. Chinouk heeft echt een pareltje neergezet en ik kan niet wachten om nog meer van haar te kunnen lezen.’ – Read by Lotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Het leest gewoon heel lekker weg en het plot is goed bedacht. (ECHT DAT EINDE!!!! EN DIE PROLOOG!) Bovendien is het toegankelijk geschreven, actueel en helemaal iets voor jongeren van nu. En een ding is zeker als je begint aan deze trilogie: het is geen moment saai!’ – Bookbreak.nl

‘Thijssen levert met deze trilogie een veelbelovend visitekaartje af. Het is duidelijk dat ze niet snel van de Nederlandstalige Young Adult-scene zal verdwijnen. En daar zullen heel veel jonge én minder jonge lezers blij om zijn.’ – Hebban

‘Een sterke trilogie schrijven is heel wat. Niet alleen de afzonderlijke delen moeten spannend zijn en staan als een huis; de ontknoping moet ook spetteren en je, als het even kan, nog een trap na geven. Hoe Chinouk het doet – haar fijne schrijfstijl, de vreselijke gebeurtenissen, de vriendschap en de romantiek die tussendoor toch nog een plekje in het verhaal weet te vinden – weet ik niet, maar ik kan met zekerheid zeggen dat Dance or Die de perfecte afsluiting was van deze danstrilogie. Ik kon hem amper wegleggen en de ontknoping denderde flink na.’ – Thrillers and More

‘Zoals menigeen was ik op zoek naar de dader, wel… ik zat aardig in de buurt en ook weer niet. Dit feit alleen al zegt voldoende over de schrijfskills van Chinouk. Ze heeft met Truth or Dance een meesterlijke trilogie neergezet, waarvan Dance or Die een daverend slotstuk is dat de volle vijf sterren dubbel en dwars heeft verdiend!’ – Linda Linea Recta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️