Gegijzeld wint de Prijs van de Jonge Jury! ๐Ÿ†

Foto: Marco de Swart

Hoe beschrijf je een dag waarop een van je grootste dromen is uitgekomen? Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik gisteren de Prijs van de Jonge Jury in ontvangst mocht nemen. ๐Ÿ† Ik was er zo van overtuigd dat deze prijs niet voor mij zou zijn. De top 3 behalen met collegaโ€™s Maren Stoffels en Anna Woltz was al een droom!

Er zijn zoveel mensen die ik wil bedanken. Iedereen die mij altijd gesteund heeft en in mij geloofde, ook toen ik dat zelf niet deed. Iedereen die mijn boeken met plezier leest. Iedereen die mij deze prijs zo erg gunde, want die gunfactor voelde ik gisteren echt. Iedereen die Gegijzeld mogelijk heeft gemaakt (met in het bijzonder Mariska Budding en Elles van Roosmalen). Iedereen van het Jonge Jury Boekgenootschap en iedereen van Passionate Bulkboek en de Jonge Jury. En zo kan ik denk ik nog een uur doorgaan.

Deze prijs betekent heel veel voor mij. Dat zoveel jongeren Gegijzeld met veel plezier hebben gelezen (ook degenen die normaal helemaal niet van lezen houden) is gewoon fantastisch. ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ’›๐Ÿ“š

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.