Meld je aan voor de onlinecursus teksten corrigeren

Jarenlang wilde ik ballerina worden, maar toen ik bijna zover was om auditie te doen voor het conservatorium bleek mijn lichaam dit toch niet aan te kunnen. Ik viel in een zwart gat en had geen idee wat ik dan wilde doen, dus deed ik een beroepentest en kwam ik in de verpleging terecht. Drieënhalf jaar lang werkte ik als zuster Chinouk en ik vond het best leuk, maar het werd me steeds duidelijker dat het niet mijn passie was. Wat dat dan wel was, ik had geen idee. Na nog een paar werkervaringen waar ik absoluut niet gelukkig van werd, besloot ik voor mezelf te kiezen, want inmiddels wist ik wel wat mijn passie was: ik hield van lezen en van schrijven. Alleen… hoe kon ik daar geld mee verdienen?

Wil je meer lezen? Dat kan via deze link!

Aanmelden is nog mogelijk t/m 31 januari. Daarna sluiten de deuren.

In januari geen tijd om met een cursus aan de slag te gaan? Geen nood, in juli is een tweede instapmoment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.