PLOG: februari 2016

Zoals jullie inmiddels van me gewend zijn ben ik soms een beetje verlaat met mijn planning. Ik ben wel goed in deadlines halen, maar alleen als het een opdracht betreft voor mijn werk. Persoonlijke dingen, zoals bloggen, ploggen en vloggen, doe ik daarentegen vaak op het allerlaatste moment. Zo heb ik ook pas vandaag de tweede nieuwsbrief gemaakt en verstuurd en stonden er in deze plog (van vorige maand, ja) alleen maar foto’s en nog geen tekst. Wat meer vooruit gaan plannen zodat ik minder in de knoop kom is dus mijn grootste doel voor dit jaar. Wat een stress zal dat schelen. 🙂

Maar ook al zitten we al acht dagen in maart, we gaan even terug naar februari. En zeg nou eerlijk, zoveel te laat ben ik ook weer niet, toch? 😉

Een van de boeken die ik deze maand corrigeerde was voor Zomer & Keuning. Een ontzettende leuke novelle van Colleen Hoover!

En dit is een beetje vals spelen, want eigenlijk kwam deze video 31 januari al online, maar omdat ik hier niks over geplaatst heb in de vorige plog wil ik het toch nog even delen. De tag is echt hilarisch geworden, alle bloopers heeft Fleurine er gewoon in gelaten. De video staat trouwens op het kanaal van Fleurine en vind je hier: Would you rather tag

Deze mooie foto zag ik op social media voorbijkomen. Ik ben gek op foto’s van mijn boeken. 🙂

Deze maand herschreef ik mijn nieuwe boek. Dankzij mijn proeflezers is het verhaal nog veel beter geworden. Hopelijk kan ik jullie binnenkort meer erover vertellen.

Hij is van mij gespot in deze boekenkast.

Iets wat helemaal niet leuk is: mijn vader kreeg een auto-ongeluk. Terwijl hij voor het stoplicht stond te wachten dook de auto achter hem boven op zijn auto. Hij had niet gezien dat mijn vader stilstond voor het stoplicht. Gelukkig heeft de trekhaak de grootste klap tegengehouden. Mijn vader heeft er een hoop pijn aan overgehouden en een whiplash.

Ik deed een paar keer mee aan het programma Weet ik veel. Er zaten genoeg zaterdagen tussen dat mijn score lager was, maar deze keer ging het best goed.

Snapchatfilters. Ik vind ze geweldig. Op Snapchat plog en vlog ik dagelijks. Je kunt me vinden via de gebruikersnaam chinoukthijssen.

De lentekriebels waren al begonnen, want dan is het tijd voor macaronisalade. Ik maak dit eigenlijk standaard een paar keer in de lente/zomer, tot ik het weer zat ben. Wat eigenlijk nooit gebeurt en dan mis ik de salade weer in het najaar.

Cosmo luistert steeds beter. 😉

Mijn nieuwe passpiegel! Gekregen van een vriendin van mijn moeder, die er zelf geen ruimte voor had. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n spiegel. Hij is echt ideaal.

Alle papieren voor de inkomstenbelasting van 2015 liggen klaar. Wat een werk.

Samen met mijn zusje Cheyenne ging ik naar het concert van Jessie J in de HMH. Het was de eerste keer dat we haar live zagen. Ik heb er ook wat van gevlogd en die video vind je op mijn YouTube-kanaal.

De biebversie van de originele Hij is van mij. Leuk!

Bij Bruna Hesseplaats staat Hij is van mij er prachtig bij. ❤ En van al die andere boeken word ik heel hebberig…

Nog een mooie foto van Hij is van mij. Deze foto werd gebruikt bij een recensie.

Met mijn beste vriendin Cher ging ik naar Jumping Amsterdam. We hadden vip-kaartjes en hadden dus de beste plekken, en gratis drankjes.

Hoe tof is het om je eigen boek op een stapel terug te zien op het Instagramaccount van de Jonge Jury? Soms komen dromen ook echt uit…

Geen kaartje voor Beyoncé, maar wel een eigen kroon.

Met mijn moeder een dagje op stap. We gingen naar Groningen voor een expositie van kunstenaar Bo Woody Winter.

We hadden een gezellige broodjeszaak gevonden.

En daarna een gezellige pub, om de hoek van de kerk waar de expositie plaatsvond.

Selfie in Groningen.

Een van de schilderijen van Bo Woody Winter.

Voor Karakter Uitgevers corrigeerde ik het nieuwe boek van Abbi Glines.

En voor de Boekerij corrigeerde ik het boek De obsessie.

Voor Best of YA corrigeerde ik de nieuwste Veronica Rossi.

En voor Luitingh-Sijthoff Pluk de dag van Danielle Steel.

Blanche werd voor de eerste keer loops, dus nu loopt ze met een luiertje om en een rompertje aan. Cosmo wordt wel echt gek en wil continu boven op haar springen, maar we houden ze zo veel mogelijk uit elkaar.

Pretty Little Liars is nog steeds een van mijn grootste verslavingen.

Februari was een extreem drukke maand qua werk. Pas eind van de maand had ik het meeste af, maar daarna begon het natuurlijk weer helemaal opnieuw.

Leuk bericht op Adorable Books!! Superleuk om in dit rijtje te staan. En de reactie van Nika eronder vind ik ook heel lief.

Een van de boeken die ik las was In seizoenen van Judith Visser. Binnenkort komt hier een recensievideo van online.

De ondernemersborrel in het Oceanium in Blijdorp. Prachtige locatie. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

De eerste foto van de biebversie van de nieuwe Hij is van mij! Deze foto kwam ik tegen op Instagram.

En nog iets wat ik heel leuk vind: het handtekeningtasje van Cisz Strasters, vol met handtekeningen van auteurs. Die van mij staat rechtsonder.

Over drie weken is er weer een nieuwe plog (want ik ga beter leren plannen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.