PLOG: week 4

Ik was de hele week ziek (ben nu nog niet 100% beter), dus deze keer heb ik minder foto’s dan normaal in het weekoverzicht. 

Kijk je mee? Aan het einde deel ik een plognieuwtje.

   

Ondernemen + ziek zijn = doorwerken, maar zodra ik klaar was had ik gelukkig tijd voor mijn grootste verslaving: Netflix.
  
Ik kreeg weer een paar leuke foto’s toegestuurd van mijn boeken. Blijf ze sturen, of tag me in een foto!  
  

Een van de correctieopdrachten die ik deze week maakte.  
  

Hier kom ik morgen nog wat uitgebreider op terug, maar zet het alvast in je agenda!

 

Deze foto stuurde ik naar de groepsapp die ik met mijn beste vriendinnen heb. Sommigen ken ik al mijn hele leven, de rest ook al zo’n zes/zeven jaar. Inmiddels is iedereen met elkaar bevriend en doen we veel leuke dingen met de hele groep.
   
   

Onze allerliefste hondjes. ❤
  

   
  

Zaterdagavond hadden we hapjesavond. Ik vind dit vaak nog lekkerder dan gewoon avondeten. 
  

En ik deed voor de tweede keer mee met Weet ik veel. Nog niet echt een hoge score, zoals je kunt zien.
  

Op Snapchat stonden weer een paar leuke nieuwe filters. Volg je me daar al? Ik vlog en plog daar dagelijks. Mijn username is chinoukthijssen.

Plognieuws

Zoals ik een tijdje geleden al had gezegd was het wekelijks ploggen een probeersel, maar nu ik ook dagelijks op Snapchat zit en twee keer per week op YouTube, vind ik het toch een beetje te veel van het goede. Daarom heb ik besloten om toch maandelijks te ploggen, dus vanaf eind februari krijgen jullie één keer per maand een nieuw overzicht.

Nieuwsbrief

Iets anders dat ik ga doen is een maandelijkse nieuwsbrief versturen. Natuurlijk staan daar exclusieve previews en nieuwtjes in, die op andere kanalen later gepubliceerd zullen worden. Wil je deze nieuwsbrief één keer per maand ontvangen? Schrijf je dan in via deze link: klik klik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.