PLOG: week 2

Hallooooooo, welkom bij het tweede foto-overzicht van dit jaar! Oftewel de plog van week 2. Deze week was extra leuk omdat ik van maandag t/m vrijdag een stagiaire in huis had en zondag een gezellige high tea met lieve lezeressen. Dat was bij Ten to Three Bakery in Rotterdam met vijf lezeressen, de stagiaire en mijn uitgever.

   

Voordat de stagiaire (Fleurine) op maandagochtend voor haar eerste stagedag bij de metro stond, was Cosmo wel een beetje zenuwachtig. Maar vanaf het moment dat ze elkaar ontmoet hadden waren ze onafscheidelijk.
  

Ik dacht even lekker in een warm bad te relaxen, met een goed boek erbij (Winter in New York & andere verhalen van Chantal van Gastel), maar ik was een beetje bang dat Cosmo er ook in zou springen. Hij was wel heel erg nieuwsgierig naar het schuim.

  

Aandachttrekker…

    

Deze foto zag ik op Instagram voorbijkomen. Mijn boek wordt gewoon een mustread genoemd door de Jonge Jury! Zoooooo gaaf!!!
 
  

Op de laatste stagedag kreeg ik heel lieve cadeautjes van Fleurine. Echt superlief!
  

O ja, en haar camera! Wat een geweldig ding is dat…
   

Daarmee kan je natuurlijk veel meer dan alleen boeken en macarons fotograferen. Ineens hielden we een spontane fotoshoot! Ik heb eindelijk (heel veel) mooie foto’s van Cosmo, die echt scherp zijn. En wat bleef hij mooi in de camera kijken. Ik noem hem niet voor niets selfiehondje… 😀

Cosmo en Blanche weer gezellig bij elkaar. Het zijn echt BFF’s. ❤ 
   

Vertelde ik net van een lekker relaxed avondje in bad? Terwijl ik net in het warme water met schuim lag, stond er een vreemde man voor mijn deur. De avond ervoor had hij al aangebeld en durfde ik niet open te doen. Ik had hem wel door de deurcamera gezien, maar dat was van de zijkant en het was donker en de batterijen van de camera waren bijna op.

De volgende avond kwam hij dus terug en stond hij rond hetzelfde tijdstip voor mijn deur. Ik dacht: laat maar bellen, ik lig net. Maar ineens begon hij op mijn deur te bonken en te schreeuwen dat ik GVD open moest doen. Later zag ik deze afdruk pas op mijn voordeur. Ik heb nog steeds geen idee wie deze man is en wat hij van mij wil.

Maaaaar… Ik leef nog, hoor!
 

1200 volgers op Instagram! Thank yoooouuuuuuu!!!
   
   

  
Pasgeleden konden jullie meedoen met een exclusieve winactie, namelijk het winnen van een high tea met mij. Zondag was het zover. Vijf lezeressen plus Fleurine (ook een lezeres natuurlijk) kwamen naar Ten to Three Bakery in Rotterdam voor de high tea. Het was echt heel gezellig en de cupcakes waren heeeerlijk. 
   

Ze hadden prachtige spiegelreflexcamera’s bij zich (die linksonder is van mij; geen spiegelreflex maar gewoon een camcorder, handig voor het vloggen).
  

Boeken signeren hoort er natuurlijk ook bij. 

Met stagiaire Fleurine. Haar stage zit er helaas al weer op. Een week gaat toch wel heel erg snel.

  

De goodiebag die iedereen mee naar huis kreeg.
  

Daarna gingen we nog naar de Donner en ik heb geen boek gekocht. Maar toen zag ik dit exemplaar en vond ik het ‘ best wel’ moeilijk om niet mijn portemonne erbij te pakken. Ooit wil ik dit boek wel echt hebben, hoor. Misschien leuk om te vragen voor mijn verjaardag (hint: 30 juni)?

De week vloog dus voorbij en had van mij nog wel langer mogen duren. Binnenkort komen er nog meer foto’s van de high tea, maar daar zal ik een aparte plog van maken. Ook heb ik natuurlijk gefilmd. De vlog komt woensdag online.

Nou, dat was ‘m weer! Doeiiiiii!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.