PLOG: week 51

Kerstweek! Deze week is het kerst! En wat betekent dat voor leuks? Nou, ik heb het natuurlijk al verteld in mijn laatste video, maar ik heb het over mijn mini-Vlogmas! Deze week verschijnen er vijf video’s op mijn kanaal, dus abonneer je als je dat nog niet gedaan hebt, dan hoef je er geen een te missen. De eerste staat vanmiddag al online!

Eerst terug naar vorige week. Dit weekoverzicht heeft duidelijk minder foto’s dan normaal, maar dat komt door een paar spoedopdrachten en doordat ik meer gefilmd heb.

   

Een van de laatste boeken die ik dit jaar heb gecorrigeerd. Colleen Hoover!
    

Op Snapchat hou ik een dagelijkse minivlog bij en laat ik ook regelmatig iets van mijn werk zien. Er komen elke dag nieuwe volgers bij. Superleuk. Thanks!
    

Behind the scenes. Hier was ik een video aan het opnemen voor Vlogmas.
    

Op Instagram en op YouTube maakte ik de winnaressen bekend van de winacties voor Hij is van mij en Blindelings. Voor de kerst hebben ze hun gesigneerde exemplaren binnen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Bij honderd abonnees op mijn YouTube-kanaal verloot ik weer een boek! Dus als jij graag een van mijn boeken wilt winnen, weet je wat je moet doen. 😉
    

Het is eindelijk zover! In januari komt deze enthousiaste Fleurine haar snuffelstage bij mij lopen. Ik heb er heel veel zin in!

  
    
    

  

    
Kerstetentje met vriendinnen. Ik heb tijdens deze avond ook gevlogd, maar ik heb maar een kwart van de beelden gebruikt… 😄 De vlog zien jullie in deze Vlogmas-week voorbijkomen! Welke beelden zouden het gehaald hebben? Dat is morgenmiddag bekend.

  

Cosmo was ook bij het etentje (de hostess heeft een hondje dat iets ouder is dan Cosmo) en de sleepover. De volgende dag was hij net zo moe als wij allemaal.

   

In de dierenwinkel kwam ik deze adventkalender voor honden tegen. Ook al is december al bijna voorbij, ik heb ‘m toch voor Cosmo gekocht. Weet hij veel of het december of januari is… 🙂

  

Milva kreeg Hij is van mij als kerstcadeautje. Lezen kan ze het helaas nog niet, ze moet echt wachten tot de kerst. Tja, regels hè?

  

  

Sinds kort ben ik weer heel actief op Tumblr en ik heb inmiddels 4000 posts!

  

Nomnomnom!

  

Nog een nieuwe kersttrui.

  

Leuke bookhaul die ik op Facebook voorbij zag komen. 😍

 

Nieuwe oversized trui/jurk arrived, van Byestudio. Helemaal verliefd op!
    

Het is echt waar! Eigenlijk zou ik pas vanaf eerste kerstdag vakantie hebben, maar ik had mijn laatste twee deadlines al eerder af, dus vakantiiiiiieeeee!!! Het zijn nu zelfs twee volle weken in plaats van één, en dat is zeker al twee jaar geleden. Ik werk zeven dagen per week, dus was er hard aan toe.

Mijn doel voor 2016: de weekenden vrijhouden!
    
    
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.