PLOG: week 49

Waaaaah, de weken gaan ineens zo snel! De kerst komt eraan en ik heb er zoveel zin in! O, en Cosmo wordt bijna één! Natuurlijk ga ik zijn verjaardag vloggen want dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan.

En zo zag mijn week 49 eruit:

Maandag

   
Cosmo ligt vaak dicht tegen mij aan. Behalve een echte selfiehond is hij ook een knuffelhond. Ik vind het gezellig, van mij mag hij altijd knuffelen. ❤

Dinsdag

    
Cosmo had een afspraak bij de trimster, die bij mij om de hoek woont, dus ik besloot van die tijd gebruik te maken en even naar het Alexandrium te gaan (dat ik nog steeds Oosterhof noem, zoals het al jaaaaren niet meer heet). Ik ging naar Kiko, H&M, Bruna en liep verder vrolijk rondjes om de tijd op te vullen tot ik langs Pastamama! liep. Ik had inmiddels wel honger, dus ik nam een pasta carbonara, en die was LEKKER! 

Ik verbrandde wel mijn tong omdat ik geen geduld had, en het gewoon gloeiendheet was, maar de pasta is echt voor herhaling vatbaar.

 
De trimster vroeg of ze een foto van Cosmo op Facebook mocht plaatsen (oké, eigenlijk had ze dat al gedaan voordat ze het vroeg, maar Cosmo is hiervoor geboren. Instafamous!). Kijk hoe mooi hij weer is!

Ik vertel hem elke dag hoe mooi ik hem vind. Hopelijk krijgt hij daardoor niet een te groot ego…

   
Mijn Kiko-haul. Loooooove this shop! Echt net een snoepjeswinkel. Je komt gewoon nooit naar buiten met lege handen.

Die scrub voor handen en voeten is trouwens heerlijk! Ik heb ‘m alleen nog op mijn handen gebruikt, maar ze zijn nog nooit eerder zo zacht geweest.

 
Mijn nieuwe column voor Young-adults.nl staat online!

Woensdag 

  
Op mijn Instagram kun je meedoen voor jouw eigen exemplaar van Hij is van mij! Op deze afbeelding zie je wat je ervoor moet doen.

Overigens kun je ook nog meedoen aan de exclusieve winactie op mijn YouTube-kanaal! Op 18 december maak ik de winnaars bekend.

    
 
Voor mijn moeders verjaardag had ik kaartjes gekocht voor een concert van René Froger in Luxor. We vinden hem allebei erg goed en hadden hem nog nooit live gezien. Het was echt een topshow!!

Op mijn Snapchat heb je kunnen zien hoe dichtbij hij op een gegeven moment was. Ja, hij zwaaide zelfs naar mijn camera. *zucht* ❤

Donderdag

   
Toen ik tien was, was ik grote fan van Take That, nog net voordat de Backstreet Boys bekend werden. Op Spotify vond ik dit album met alle grote hits. Op repeat!!!

 
Een van de geweldige boeken die ik deze week mocht corrigeren. Dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist, in het Engels dan. Heel spannend verhaal!

   
Zoella… Sinds deze week kijk ik al haar video’s. Ik word echt zo vrolijk door haar!

    
Nieuwe trui! Van Believe The Hype. Heerlijk zacht!

Vrijdag

 
O god, ik wil helemaal niet terugdenken aan deze Ticketmaster-hel. Op nog veel meer apparaten zat ik er met een klein team klaar voor, maar het is ons niet gelukt. Straks een tweede poging! Wish me luck! 🍀

   
Superleuke post op Adorable Books! Blindelings zou volgens hen vertaald moeten worden. Ben ik het natuurlijk helemaal mee eens. 😉

 
New books!

 
Mijn eerste Tony Chocolonely en ik ben meteen verslaafd. Wat is dat lekker! Nu snap ik waar iedereen het al die tijd over had.  
 
Onderweg naar het concert van Selah Sue in de HMH.

   
 
Met Alex!

   
Het was echt niet normaal fantastisch! Wat een stem. Ik vond haar live eigenlijk zelfs nog beter.

Zaterdag

 
Oe, vrijdag komt er zo’n leuke video online! De Bookshelf Tour! Ik moet ‘m nog editen. Ik ben heel benieuwd hoelang de video uiteindelijk wordt…

Zondag

   
Mijn lievelingszonnebril. Ook in het najaar moet het kunnen.

 
Alle info over de high tea vind je in de post hieronder, maar ik wilde dit toch nog even in de plog delen. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties! Misschien zit ik de 10e wel bij jou aan tafel. 🙂

En welke video’s heb je vorige week op mijn kanaal gemist? Woensdag de Bookhaul & Wrap-up November en vrijdag de Get To Know Me Tag. Terugkijken? Dat kan op mijn YouTube-kanaal. En als je er toch bent, abonneer je dan meteen zodat je geen video hoeft te missen! En als je mijn video’s leuk vindt, geef dan een duimpje omhoog. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.