PLOG: week 48

Iets later dan ik gepland had, maar de plog van vorige week staat online. Het afgelopen weekend was zo druk (met leuke dingen) dat ik geen tijd meer had om de plog te maken en in te plannen. Wat voor leuke dingen? Kijk snel mee!

   

Niemand kan het gemist hebben: het nieuwe album van Adele is uit! Ik kocht meteen een exemplaar op iTunes en luister hem tot nu toe elke dag. Mijn favoriete nummer van 25 is ‘All I Ask’. En de al uitgebrachte singles ‘Hello’ en ‘When We Were Young’. 

Inmiddels is ook bekendgemaakt dat Adele volgend jaar juni naar Nederland komt. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag en ik zit er weer klaar voor.
  

Elke maandag deel ik mijn agenda in of pas ik mijn planning aan. Nieuw is het inplannen van de plog en vlog. Hoewel er ondertussen altijd een hoop verandert. Zo heb ik het vlogschema al wat aangepast, want ik vergat even dat de uitslag van de winactie voor de kerst online moet komen. Dat wordt dus de 18e.

Welke winactie? Op YouTube kun je een exemplaar van Blindelings of Hij is van mij winnen, voor jezelf of voor een ander. Hiervoor moet je je abonneren op mijn YouTube-kanaal, waarop ik twee keer per week vlog, de video liken en in een reactie aangeven voor welk boek je mee wilt doen, en voor wie. 

De winactie:

  

Cosmo heeft ook iets nieuws: hij zit graag op de leuning van de bank bij mijn ouders. Bij mij doet hij dat ook wel, maar mijn bank staat tegen een muur aan. Wat hij bij mijn ouders doet leek me gevaarlijk omdat ik bang was dat hij zou vallen, maar blijkbaar weet hij heel goed wat hij doet. 🙂

    

Op Instagram werd ik in deze foto getagd van Anouk Hoefmans, de auteur van de leuke chicklit Control, Alt, Liefde. Voor Chicklit.nl heeft ze pasgeleden Hij is van mij al gelezen.
  

In de boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout is de zijkant van deze kast nu helemaal van mijn boeken. Hoe tof is dat! Marjolein Mous van Serendipity Books stuurde mij deze foto door. Zij gaat regelmatig even kijken.

  

Bij een Instagramwinactie van @glambeautynl won ik dit gave iPhone-hoesje van Case tastic. Hij is lekker soepel, glijdt niet in je handen en je kunt bij alle knopjes. Heel blij mee!
  

Van Xander Uitgevers kreeg ik een leuk pakket binnen van deze drie boeken die ik pasgeleden voor ze geredigeerd heb. Altijd leuk om een presentexemplaar te krijgen.

  

Blanche, de schattige puppy van mijn ouders en zusje. 😍 Als Cosmo er niet is kan ze eindelijk lekker genieten van een staafje en haar speeltjes. Cosmo pakt ze altijd af. Maar verder is hij heel lief voor haar, hoor. 😉
  

Dinner. Varkensschnitzel, geroerbakte spruitjes met spekkies en aardappelgratintaartjes met broccoli erin. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de aardappelgratin zonder broccoli lekkerder vind. Ze zijn van de Lidl. Zo’n taartje ziet er altijd leuk uit en je hoeft het alleen maar in de oven te schuiven. Als saus had ik er pepersaus bij gemaakt.

  

Op donderdagmiddag kwam auteur Jen Minkman bij mij op bezoek. Dankzij haar tip probeerde ik de falafelsalade van de Albert Heijn, en inderdaad: erg lekker! Die ga ik vaker halen. Eigenlijk eet ik bijna alleen salades in het voorjaar, maar dat slaat natuurlijk nergens op.
  

Qualitytime with Cosmo.

  

Slapen onder mijn krantdekbedovertrek van H&M. Ik vind ‘m echt zo leuk!
  

Vrijdag was vlogdag. Ik wilde een paar video’s opnemen met mijn nieuwe camcorder van Canon. De eerste video die ik opnam was de winactie (die je hierboven al hebt gezien) en de look was rood.

  

Het tweede filmpje was de bookhaul en wrap-up van november, dat woensdag online komt. De look was roze en ik was klaar voor het volgende filmpje toen ineens alles misging. De cupcakes voor de high tea van zaterdag die ik bij Bolos Bonitos besteld had moesten opgehaald worden. Ik dacht dat we zaterdag om halfelf hadden afgesproken en het bleek dus vrijdag om halfelf te zijn. Om halftwee werd ik gebeld door Janice Blok, dus ik ben als een gek naar de stad geracet om ze te halen. Hoe de cupcakes eruitzagen? Dat zie je zo meteen.

Daarna wilde ik dus nog een video opnemen en toen werd het al te donker. Dus ik dacht: dan zet ik de filmpjes die ik al heb alvast op de laptop en kan ik daarna editen. Niet dus, alles zat tegen. Ik kreeg de video’s eerst niet overgezet en daarna bleek mijn editingprogramma voor geen meter te werken. 
  

Moments voor de high tea begon. De tafel had ik alvast ingedeeld, maar natuurlijk veranderde die naderhand weer. Ik ben gek op het indelen en opmaken van tafels, blijkt. Dat wist ik zelf ook niet. Mooie borden, schalen… ik wil ze allemaal.

  

Almost done. Mijn haar liet ik zoals het was. Ik had geen zin om het steil te maken.
  

En dit was de outfit die ik had uitgekozen. Mijn moeder heeft echt een hekel aan die broek, maar ik vind de combi van netjes en stoer altijd heel leuk. Gelukkig was het zaterdag ook niet zo koud.

  

Trifles maken. Dat had ik nog nooit gedaan. Het is echt heel eenvoudig en ik vond het recept op de website van Serena Verbon. De trifle was echt heel lekker, alleen een beetje machtig.
  

Zoet en hartig, er was van alles te eten. Een volgende keer wil ik er ook sandwiches, mini-tosti’s en quiche bij.

  

De prachtige cupcakes van Bolos Bonitos! OMG, zijn ze niet geweldig? Ik weet waar ik voortaan mijn cupcakes, taarten of cakepops ga halen.
  

Dat postte ik ook op Instagram, en dat werd gerepost door Bolos Bonitos.

  

Het was een geslaagde dag. Leuk om nog een keer te doen.
  

Op Instagram werd ik ook in deze foto getagd. Ik vind het altijd heel leuk om foto’s van mijn boeken te zien.

  

Zondag ging ik met mijn zusje naar het Songbird Festival. We gingen vooral voor de artiesten in de Grote Zaal, maar we wilden ook graag Gavin James eens zien. Dat lukte dus niet, want als je de Grote Zaal verliet was er een grote kans dat je er niet meer in kwam. Zo verliet ik de zaal na het optreden van Douwe Bob om naar de wc te gaan en drinken te halen. Mijn zusje bleef achter en mijn jas liet ik op mijn stoel liggen. Bij de toiletten ving ik op dat niemand de Grote Zaal meer in kwam omdat het al vol was. Ik besloot de drankjes dus maar achterwege te laten. Ik had natuurlijk wel al een plekje, dus ik ging ervan uit dat ik zo door kon lopen. Niet dus. Ik heb drie ingangen moeten proberen en uiteindelijk werd ik alsnog binnengelaten.
    

Van de optredens van Douwe Bob, Kensington en Gavin DeGraw heb ik verder geen foto’s. Ik heb alleen wat filmpjes op Snapchat geplaatst, maar daarna viel mijn telefoon uit. Het was in ieder geval echt meer dan geweldig.

Douwe Bob had ik nog nooit live gezien. Wat is die jongen goed, en wat een leuke humor heeft hij! Kensington zag ik dit jaar voor het eerst op Concert at Sea en Gavin DeGraw heb ik volgens mij al drie keer gezien. Mijn zusje en ik zijn al fan vanaf zijn allereerste nummer. Onze ouders hebben hem zelfs gesproken, terwijl wij in de hal van de Vredeburg in Utrecht stonden te wachten voor zijn optreden. Toen kon hij nog gewoon over straat zonder herkend te worden, maar onze ouders wisten natuurlijk wel wie hij was.
 

Als jullie op mijn YouTube-kanaal gekeken hebben, hebben jullie ook de nieuwe banner en intro gezien. Hoe vinden julie het? Abonneer je op mijn kanaal om geen video te missen. Elke woensdag en vrijdag staat er een online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.