PLOG: week 47

 We zijn al in de laatste week van november beland! Het is een cliché om te zeggen hoe snel de dagen voorbijvliegen, maar het is echt zo. Het lijkt zelfs steeds sneller te gaan. Ik bedoel, die vreselijke vrijdag de 13e… al meer dan een week geleden. Ik kan het me gewoon niet voorstellen.

Week 47 was voor mij een rustige week, dus ook wat minder foto’s. Ik heb de hele week erge rugpijn gehad (het is nog steeds niet over), dus ik heb veel thuis gezeten. Of eigenlijk bij mijn ouders thuis.

  En dat betekent wel de heerlijke stoofpeertjes van mijn moeder.
  

Mooie quote voor in de tijd waarin wij leven.

  O ja, gebak…
  Deze geweldige trui kocht ik via het Instagramaccount Kerstmutsen. Ik wil er volgende maand absoluut in vloggen.

  
    
  Op het Lezersfeest vonden Cisz en ik deze gave Alice in Wonderland-booth, het groeihuisje uit Wonderland, zoals Maas Theater en Dans het zelf noemt. De foto’s stonden een paar dagen later op Facebook. De lol die we hadden straalt van de foto’s af, denk ik. : ) 

  Het recensie-exemplaar van Oh My Book. Hun recensie van Hij is van mij vind je hier: http://www.ohmybook.nl/recensie-hij-is-van-mij-van-chinouk-thijssen/

    Tijdens het schrijven van mijn nieuwe column voor Young-adults.nl kreeg ik ineens een idee voor een nieuwe naam voor mijn vlog op YouTube, maar het merendeel was het daar niet mee eens. Omdat ik behind the books wel heel toepasselijk vind bij het doel van mijn vlog, ga ik het gebruiken als ondertitel. Binnenkort krijgt mijn kanaal ook een make-over, met een mooie banner en een intro, en ik ga binnenkort de trailer filmen. Ben jij al abonnee? www.youtube.com/c/chinoukthijssen
  Tussendoor werkte ik aan een paar correctieklussen.

  En ik kocht het nieuwste album van Adele op iTunes. Ik heb ‘m nog niet helemaal kunnen luisteren, maar ik weet zeker dat het weer een geweldige cd is.
  Bij de Marskramer kocht ik vier zwarte neprozen, die perfect in mijn vaas passen.
  

En ik zette een nieuwe vlog online: de home tour.

    
  Zaterdag 21 november was de Hunger Games-marathon in Pathé De Kuip. Het begon om halfelf en de laatste film was om tien over halfnegen afgelopen. Deze week staat een vlog online waarin ik wat meer hiervan laat zien en waarin ik vertel wat ik van de nieuwste film vond.

  Ik was wel heeeeel erg moe na deze lange dag.
  De volgende dag hield ik het extra rustig, mede door een hevige rugpijn en een rood, pijnlijk oog. De honden waren ook bijzonder lui.

  Omdat ik na een paar dagen ziek werd van de tramadol (is ook niet zo gek) mocht ik de tens van mijn moeder gebruiken. Dit kastje werkt pijnstillend door het gebruik van stroomstootjes. Het helpt echt heel goed.

  Toen ik even naar huis ging zag ik een pakketje van Xander Uitgevers in mijn brievenbus. Een presentexemplaar van een boek dat ik pasgeleden heb gecorrigeerd.

  Zondag las ik dit boek uit. Het was zo spannend. Zo anders dan alle andere boeken die ik gelezen heb. Deel 2 ligt al klaar.

   De nieuwste Viennetta! Heerlijk!!!

 En de honden maar kwijlen terwijl wij ijs zaten te eten.
 

En als jullie het nog niet doorhadden, ik ben nu ook te vinden op Snapchat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.