PLOG: week 46

 Week 46 was een drukke week. Voor mij (vooral voor mijn lichaam – fibromyalgie) iets te druk, maar ik had er niks van willen missen.

  Behalve de regen dan, die je toch echt moet trotseren als je een hond hebt.
  En de tweede keer dat Cosmo de plinten kapotmaakte…

  Checking himself in the mirror.
  Op Matildamiss.wordpress.com werden schrijftips verzameld van verschillende schrijvers, onder andere van mij.

  En Hij is van mij stond ineens op de eerste pagina van de populairste young adults op Hebban.nl!
  Een nieuwe verslaving begon toen ik eindelijk Snapchat downloadde…

  

    Ladiesnight Burnt in Pathé! Ik had geen idee wat ik van de film kon verwachten. Eerlijk gezegd dacht ik alleen: yay Bradley Cooper! De trailer had ik niet gekeken. Maar ik vond de film echt goed!
  De goodiebag! Ik ben verslaafd aan deze nieuwe Smint en denk dat ik de stervorm ook veel zal gaan gebruiken, zeker na het zien van de film.

  Marijke spotte Hij is van mij in de Bruna in Putten, tweette de foto en werd vervolgens geretweet door het landelijke profiel van Bruna, met 5232 volgers! 😱

  Even culinair doen… Deed ik al voor Burnt natuurlijk, maar nu had ik er nog meer zin in.

  

  

Twee van de leuke reacties van mijn proeflezers van mijn derde YA-thriller. Nog twee zijn de eerste versie nu aan het lezen, daarna leg ik alles bij elkaar en ga ik aan het herschrijven beginnen.

  
  De officiële recensie van Hebban en het zijn VIER STERREN!!! Ik ben hier zooooo blij mee! Hebban is de grootste boekcommunity van Nederland en heeft erg veel leden. Hier wil je wel een bijzonder goede recensie op hebben staan.

  En de lezersreacties zijn ook zo geweldig. Heb jij nog geen review van Hij is van mij achtergelaten op Hebban? Doe dat dan hier: https://www.hebban.nl/boeken/hij-is-van-mij-chinouk-thijssen

  Van Alex kreeg ik een vrijkaartje voor de Uitreiking ECI Literatuurprijs 2015 in Den Haag.

  

  Op de foto’s zie je het niet, maar onze reis verliep niet helemaal vlekkeloos. Iets met Mel Wallis de Vries aan de telefoon, vergeten uit te stappen bij de juiste halte en daarna verdwalen…

Ik heb er een vlog van gemaakt (een beetje uitgebreid; de volgende video’s zullen wat korter zijn, maar er is een doorspoelknop 😉).

  Tijdens de borrel vond ik dit leuke armbandje in mijn tas (ik had mijn bookbag bij me van Storm Publishers)!
  Nog een keer culinair doen, maar ik was eigenlijk niet echt tevreden over de foto en gaf het toen maar op. Ik had honger.

  Altijd lachen met Cosmo.
  Oh My Book postte deze foto van Hij is van mij. Binnenkort staat er een recensie van op hun website.
  Adorable Books noemde Hij is van mij als een van de tips voor Sinterklaas en kerst. Ik hou van dit soort lijstjes! ❤

  Op dagen zoals afgelopen vrijdag de 13e is mijn tattoo weer zo actueel helaas. Parijs, Beirut… Ik heb geen woorden voor deze vreselijke gebeurtenissen.

  
  

Met Cisz (beheerder van de Facebookgroep Boekenverslinders) ging ik naar het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. Renate Dorrestein, Arthur Japin, Jan Siebelink, Thomas Acda en Lars Kepler waren een paar van de aanwezige auteurs. We hebben het niet laat gemaakt, maar hebben wel iedereen gezien die we wilden zien.

Natuurlijk heb ik er ook gevlogd. Woensdag komt de video online (vijf minuten maar, don’t worry 😉). Abonneer je alvast op mijn kanaal!

www.youtube.com/c/chinoukthijssen

  Na deze drukke en heftige week had ik behoefte aan luchtige boeken, waarin ik mezelf even kon verliezen.

 

And this is totally happening. Ik wacht de laatste reacties van mijn proeflezers nog af, ga dan herschrijven en daarna verder plotten voor het vervolg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.